عرض شود که :
- دوستي که براي مشاوره در حوزه فناوري اطلاعات به يکي از شرکتها رفته بود، تعريف ميکرد که مدير شرکت گفته است که براي اينکه ذهن کارکنانمان باز شود و توفان ذهني ايجاد کنيم. از شرکتهاي نرمافزاري دعوت ميکنيم که بيايند نرمافزارشان را ارائه کنند تا ما آن را بخريم. اما به واقع قصد خريد نداريم. يک جوري سرم سوت کشيد. دکتر ميگفت تا به حال معلوم نيست چند بار ما را براي اين کارها به شرکتها کشاندهاند و خودمان خبر نداريم! به راستي اگر مدير آن شرکت کمي صداقت داشت و اصل مسئله را ميگفت نتيجه بهتري نميگرفت ؟
- هفته گذشته را بيشتر تهران بودم، هر چه بيشتر تهران ميمانم کمتر جذب ميشوم. هزينههاي بالا، ترافيک و آلودگي هوا و سرانجام اين پيچيدگي آدمها را تاب نميآورم.
- بالاخره مجمع عمومي سازمان نظام صنفي رايانه اي استان مرکزي هم ديروز برگزار شد. اين نظام صنفي حال محتضري را دارد که حالا تصميم بر اين بود که از زجر خلاص شود و يا اينکه به حيات ادامه دهد و رو به بهبود رود. احساس ميکردم که پذيرش شکست از سوي هيات مديره، بسياري از خط قرمزها را شکسته است. شايد اين بود که جلسه نسبتا بي تنش برگزار شد. به هر ترتيب همگان راي به ادامه کار دادند. سر انجام بعد از يک سال و اندي فترت کميسيونها ، مسئوليت هماهنگي کميسيون آموزش به من رسيد. روز اول براي تصدي اين پست! ها رقابت بود و حالا همه ميدانند که خبري از مزايا و حتي شهرت هم نيست. فرد ديگري هم بود که خيلي در فضا سير ميکرد. حرفهاي عجيب غريب ميزد و تمايل داشت مسئوليت کميسيون فناوري اطلاعات را داشته باشد. يعني حتي اسم کميسيون را هم نمي دانست و از شرح وظايف آن خبر نداشت. بازهم به همان شيوه اشتباه پيشين مسئوليتي به او سپرده شد. البته نگراني من در موارد قبل کار نکردن بود و حالا نگراني من کار کردن اشتباه است. هر چه گفتم افاقه نکرد.
در هر صورت تصميم کبري!(به معني بزرگ) گرفتهام که در کميسيون آموزش تا آنجا که در توان و وقت دارم ، تاثير گذار باشم. اعتقاد و باور عميق دارم که ريشه بسياري از مشکلات فعلي نظام صنفي نبودن آموزش است و بدين جهت فعاليتهاي ساير دوستان و من بسيار با اهميت و تاثير گذار خواهد بود. در ذهنم اين است که کميسيون آموزش بيشتر در جهت برنامهريزي آموزشي حرکت کند و اجرا و برگزاري بسياري از آموزشها را به صورت برونسپاري واگذار نمايد. امروز را به برنامهريزي در اين زمينه اختصاص خواهم داد.
- نویسنده: - ساعت
9:27 AM
لینک

